banner

banner

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

PARTY οικονομικής ενίσχυσης 3ου lgbtqi+ pride κρήτης


Αυτό το Σάββατο, πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης στο Ρέθυμνο!!! 

Για τρίτη συνεχή χρονιά αυτοοργανωνόμαστε και προετοιμάζουμε το LGBTQI+ PRIDE ΚΡΗΤΗΣ - φεστιβάλ ορατότητας και διεκδικήσεων για την απελευθέρωση φύλου σώματος και σεξουαλικότητας. Ως συντονιστικό του φεστιβάλ μένουμε μακρυά από χορηγίες ή αιγίδες, οι οποίες μοναδικό σκοπό έχουν να χρησιμοποιήσουν την κοινότητα κερδίζοντας πολιτική υπεραξία και πολιτικά οφέλη. Ως εκ τούτου η ενίσχυση του φεστιβάλ προκύπτει από την δική σας αλληλεγγύη.

Εκτός από την (απολύτως αναγκαία) οικονομική ενίσχυση του φεστιβάλ, εξίσου σημαντιkό είναι να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να μοιραστούμε εμπειρίες σε ασφαλείς χώρους, όπου τα κορμιά, η σεξουαλικότητα και το φύλο μας δεν θα αστυνομεύονται. Έτσι, οργανώνουμε αυτό το πάρτυ, όπου θα μπορούμε να χορέψουμε, να φλερτάρουμε, να υπάρξουμε ορατά και ελεύθερα χωρίς να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε υπό τη συνεχή εποπτεία του ετεροκανονικού βλέμματος.

Με αυτό τον τρόπο δεν θέλουμε να περιορίσουμε σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο την έκφρασή μας, αλλά να δημιουργήσουμε ενα ασφαλές πλαίσιο το οποίο αποτελεί ένα άνοιγμα στο δημόσιο χώρο σε μία σειρά από αγώνες και διεκδικήσεις.

Σας περιμένουμε όλες, όλα και όλους, όπως εσείς να έρθετε με την παρέα σας το Σάββατο 13/5/17 στις 23:00 στην Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου.

Ματσό ανδρισμοί,φασιστικές, ρατσιστικές,ομοφοβικές, τρανσφοβικές και κάθε είδους κακοποιητικές συμπεριφορές (και βλέμματα - σχόλια...) θα απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες από τον χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου